Domino’s opent eerste winkel in Kerkrade, tweede is in aantocht

Foto: Domino's

Domino’s opent op maandag 20 mei haar deuren van de eerste winkel in Kerkrade. De winkel is gevestigd aan het Theaterplein 1 en biedt 25 zitplaatsen. Naast ophalen en bezorgen, kunnen klanten ook ter plekke in de zaak genieten van een vers bereide pizza. De winkel is dagelijks geopend van 11:30 uur tot 22:00 uur.

Van bezorger tot franchisenemer

De winkel in Kerkrade wordt gerund door twee franchisenemers. Het zijn echte ‘Dominoids’ in hart en nieren, want Jeroen Boerma en Merle Meijer begonnen beiden hun carrière als bezorger bij de bekende pizzaketen. Jeroen vertelt: “We kijken er naar uit om de inwoners van Kerkrade kennis te laten maken met onze pizza’s. Pas op het moment van bestellen beginnen wij met het bereiden van de pizza. Hierdoor zijn onze pizza’s van hoge kwaliteit en natuurlijk super lekker.” Merle vult aan: “Deze kwaliteit en service vinden wij enorm belangrijk. Het is daarom niet mogelijk om in heel Kerkrade te bezorgen. Maar, goed nieuws! Want in juni openen we de tweede winkel zodat iedereen van onze pizza’s kan genieten.”

De winkel is iedere dag geopend van 11:30 – 22:00 uur. Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl

Thick Shakes

In de gloednieuwe winkel staat ook meteen een nieuw product op de kaart: Thick Shakes. Dit ijskoude drankje is veel dikker dan een gewone milkshake. Lekker als tussendoortje of als dessert.
Domino’s is het eerste en enige merk in Nederland dat de Thick Shakes introduceerde. Het ijskoude drankje was vanaf juli 2018 al in een select aantal winkels te verkrijgen, maar krijgt vanaf 20 mei landelijke dekking.
De Thick Shake is gemaakt van 100% roomijs en is verkrijgbaar in zes verschillende smaken.