‘Kunst in de Tuin 2019’ komende zondag in Botanische Tuin

Foto: Kunst in de Tuin

Bent u erbij zondag 30 juni in de Botanische Tuin in Kerkrade?
Van 10.00 tot 17.00 uur is er weer ‘Kunst in de Tuin’, het jaarlijks terugkerende evenement waar zowel kunstliefhebbers als tuinliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de fraaie, inmiddels jubilerende 80-jarige Botanische Tuin in Terwinselen.
Dit evenement wordt al voor de 23e keer georganiseerd door Muziekvereniging St. Callistus.

Kunst en muziek komen samen in het prachtige decor van de Botanische Tuin in Kerkrade-Terwinselen. Onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai kunt u genieten van mooie muziek, de prachtige tuin en al het mooie wat de kunstenaars tentoongesteld hebben. Beleef de Botanische tuin en Beleef Kerkrade! En met veel schaduw, kom lekker genieten!!!

Een feest voor oog en oor!

In de prachtige ambiance van de Botanische Tuin vol geuren, kleuren en vogelgeluiden staan ook dit jaar weer meer dan 40 stands met kunst opgesteld. Kunst in vele variëteiten, van schilderijen en keramiek tot sieraden en glas in lood.
De kunstenaars komen uit het hele land maar ook uit Duitsland en België. Ook voor hen is ‘Kunst in de Tuin’ een uitgelezen gelegenheid om hun werken te exposeren en te koop aan te bieden.
Informatie over de deelnemende kunstenaars en optredens vindt u op www.kunstindetuin.com.

Heel bijzonder is de mengeling van de diverse kunstvormen. Naast de creatieve kunst krijgt ook muzikale kunst de nodige aandacht: er vinden diverse live optredens plaats.
Kortom, een kunstmarkt met veel variatie. En een belevenis.

Info

  • Adres: Botanische Tuin, St. Hubertuslaan 74 te Kerkrade;
  • Entree: € 4,-, kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang;
  • Nadere informatie via https://kunstindetuin.com/.