Feestelijke heropening Aldi Carboonplein op woensdag 22 mei

Foto: Aldi

Op woensdagochtend 22 mei 2019 wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Carboonplein 16 in Kerkrade feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Robert Lahaye.

Veel verse producten

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

In verband met de verbouwing was het filiaal vanaf 14 mei gesloten tot de heropening op 22 mei.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt.
De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als een multimedia PC, een koffiezetapparaat of een tegoedbon van maximaal € 250,-.
Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Robert Lahaye: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnenverlichting is LED-verlichting.
Bij de verbouwing werden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.